Eilen tuli oikein kiva yllätys, kun ilmoitukset sekä PupaParadisen että Noan pakettien saapumisesta löytyi postiluukusta tipahtaneena .

Siinä viiden aikoihin lähdin ulos kylmään Turkuun, päästäkseni ensin bussilla Hämeenkadulle ja siitä sitten napata bussi joka menisi postini ohitse. Etenkin siinä vaiheessa jouduin värjöttelemään, kun busseja odotin päästäkseni takaisin kämpälle, paketit tietysti turvallisesti laukussani. ^^;

Avattuani kyseiset paketit, kaikki harmi kylmän sään johdosta hävisi kuin taivaan tuuliin, sillä niin söpö oli uuden tyttöni pää, ja peruukki jonka hänelle hankin aikaisemmin sopi kuin nyrkki silmään. PupaParadiselta ostamani 10 $ kengät eivät nekään hassummat olleet, ja ripset olivat hyvännäköiset. Kaiken kaikkiaan, tuntui kuin olisin saanut joululahjani etukäteen =D.

 

Ja niin, kimpan järjestely tuntuu tähän mennessä sujuneen ihan hyvin, tammikuun puolella varmaankin saan tietoa joko saavat sen tilauksen lähetettyä. Ennen puoltaväliä kuuta tuskin silti tapahtuu mitään, kerran kun tulin hyväksyneeksi sen head-bustin tilaamisen. Oh well, se on loppujen lopuksi ihan sopivan pieni esine, ja enköhän saa kunnialla suoritettua tämän kimpan loppuun saakka.